OSTEOFORCE        multidisciplinair therapeutisch centrum

Lieve patiënten,

We hebben net de moeilijkste beslissing uit onze carrière genomen. Gezien de snelle, exponentiële stijging van het aantal coronapatiënten, zowel in België als in Nederland en er een incubatietijd van 2 weken is waarbinnen mensen zonder enige klachten of symptomen de ziekte kunnen doorgeven, zien wij ons genoodzaakt om de praktijk te sluiten tot en met 5 april.

Als osteopaat kunnen wij onmogelijk op anderhalve meter afstand van onze patiënt blijven. Een gewoon "papieren" mondmasker helpt totaal niet en de FFP2-maskers zijn voor ons niet beschikbaar. De gezondheid van onze patiënten staat centraal en wij willen dan ook absoluut vermijden dat er op onze praktijk besmettingen worden doorgegeven.

Vanaf maandag 6 april staan wij weer voor u klaar. U kan echter al op voorhand een mail sturen voor een nieuwe afspraak naar info@osteoforce.be. Gelieve zeker uw telefoonnummer te vermelden, dan bellen wij u op!

We excuseren ons voor dit ongemak, maar hopen dat u begrip hebt voor deze moeilijk beslissing, die we enkel nemen om uw gezondheid te waarborgen.

Vriendelijke groet,

Steven - Veerle - Ingrid - Nic - Sofie

Diëthiek

Cameao diethiek

Als bachelor in de voedings- en dieetleer en als orthomoleculaire therapeute, ben ik een groot voorstander van gezonde en evenwichtige voeding.

Indien u lichamelijke klachten hebt, die gerelateerd zijn aan o.a. voedselintolerantie (fructose, lactose,…..), allergieën (tarwe, notenallergie, koemelkeiwit,…..), darmproblemen (fodmap dieet, constipatie, diarree, winderigheid, krampen,…..), CVS, fibromyalgie en andere medische problemen kan een aangepaste voeding veel van deze klachten minimaliseren. Er bestaat geen “universeel” dieet, elk voedingsadvies wordt persoonlijk en op maat gemaakt.

Ik geef ook ondersteuning en advies indien men een te hoge cholesterol of andere welvaartsziekten heeft zoals diabetes en zwangerschapsdiabetes, nier- en leverproblemen.

Als erkend diabeteseducator kan u bij mij terecht om uw voedings- en levenstijl aan te passen, zodat uw diabetes geen hinderpaal vormt voor een normaal en aangenaam leven.

Voorkomen is nog steeds beter dan genezen, dus als u nog geen medische klachten hebt, maar toch twijfelt of u nu wel zo gezond eet, dan bekijken samen uw voedingspatroon en sturen we bij waar nodig.

Ook voor algemeen advies over:

  • gezonde voeding
  • sportvoeding
  • vegetarisme / veganisme
  • advies omtrent vitamine-, mineralensupplementen (of andere)
  • proteïnedieet
  • hoe interpreteren van diagnose van therapieën zoals holopathie, Quintentest,….
  • voeding bij zwangerschap en borstvoeding
  • bij vermagering
  • lage suikerspiegels

kan u bij mij terecht.

De mogelijkheden zijn heel breed.

Voor meer informatie mag u mij gerust contacteren zie de contactinformatie onderaan deze pagina.

Wanneer u een afspraak wens, graag ook steeds vermelden welk advies u wenst.

Tot ziens,

Hyacinthe Voorspoels

Contactbutton klein

Contactgegevens

Hyacinthe Voorspoels
Telefoonnummer + 32 (0)478 31 24 07
E-mail: dietiste@osteoforce.be
www.dietiste-hyacinthe.be