OSTEOFORCE        multidisciplinair therapeutisch centrum

Lieve patiënten,

We hebben net de moeilijkste beslissing uit onze carrière genomen. Gezien de snelle, exponentiële stijging van het aantal coronapatiënten, zowel in België als in Nederland en er een incubatietijd van 2 weken is waarbinnen mensen zonder enige klachten of symptomen de ziekte kunnen doorgeven, zien wij ons genoodzaakt om de praktijk te sluiten tot en met 5 april.

Als osteopaat kunnen wij onmogelijk op anderhalve meter afstand van onze patiënt blijven. Een gewoon "papieren" mondmasker helpt totaal niet en de FFP2-maskers zijn voor ons niet beschikbaar. De gezondheid van onze patiënten staat centraal en wij willen dan ook absoluut vermijden dat er op onze praktijk besmettingen worden doorgegeven.

Vanaf maandag 6 april staan wij weer voor u klaar. U kan echter al op voorhand een mail sturen voor een nieuwe afspraak naar info@osteoforce.be. Gelieve zeker uw telefoonnummer te vermelden, dan bellen wij u op!

We excuseren ons voor dit ongemak, maar hopen dat u begrip hebt voor deze moeilijk beslissing, die we enkel nemen om uw gezondheid te waarborgen.

Vriendelijke groet,

Steven - Veerle - Ingrid - Nic - Sofie

Pedicure

knop pedicureEen medische pedicure doet meer dan alleen “voetjes verzorgen”. Uiteraard verhelp ik allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns ingegroeide nagels etc. maar, we geven ook advies om problemen te vermijden. Zo besteden we aandacht aan lichaamshouding en tips bij de aanschaf van schoenen. Indien nodig wordt u doorverwezen naar een arts of andere therapeut.

Hoe doe ik dit alles?
Eerst krijgt u een ontspannend voetbadje, daarna worden de nagels op de juiste wijze geknipt en worden eelt en eventuele likdoorns verwijderd.
Ingegroeide nagels en schimmelnagels krijgen, indien nodig, ook de gepaste behandeling. Als laatste worden ook de kloven behandeld en we sluiten af met een deugddoende voetmassage.

Contactbutton kleinVoor meer Informatie kunt u via de mailknop contact met mij opnemen.

Karin de Wachter
+32 (0) 479 57 67 87
dewachterkarin@gmail.com