Selecteer een pagina

OSTEOFORCE
multidisciplinair therapeutisch centrum

Voetreflexologie

is een oude natuurlijke geneeswijze die er van uitgaat dat er op de voeten, handen, benen en het hoofd reflexzones liggen die corresponderen met alle organen, weefsels, klieren en andere delen van het lichaam. Door de reflexzones op de voeten met speciale technieken te masseren wordt het hele lichaam behandeld, het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en gestimuleerd en het lichaam terug in evenwicht gebracht. Klachten kunnen sterk verminderen of zelfs verdwijnen.

Voetreflexologie helpt of geeft verlichting bij acute en/of chronische klachten zoals o.a.: slaapproblemen, ademhalingsproblemen, stress gerelateerde klachten innerlijke onrust/niet lekker in je vel zitten, burnout/ depressie spier- en gewrichtsklachten, RSI-klachten, (over)vermoeidheid hoofdpijn/migraine, spijsverteringsproblemen

hormonale klachten: overgang, pms, fertiliteit, puberteit vochtophoping, oedeemvorming ADHD, dyslexie, autisme trauma/ verdriet/ rouwverwerking dieperliggende, chronische ziekteprocessen zoals o.a. Parkinson, CVS, MS, Reuma.

ZWANGERSCHAPSREFLEXOLOGIE
is een veilige en aanbevolen therapie tijdens de zwangerschap voor moeder en kind. Reflexzonetherapie kan tijdens de zwangerschap preventief worden ingezet, maar ook bij specifieke zwangerschapsklachten (liefst in overleg met de verloskundige of gynaecoloog). Daarnaast is een reflexzonebehandeling ook zeer ontspannend.
 ZWANGERSCHAPSMASSAGE is een lichaamsmassage, biedt een diepe ontspanning en geeft tegengewicht tegen de rugbelasting die elke zwangerschap onvermijdelijk met zich meebrengt.

BACHBLOESEMTHERAPIE
is een natuurlijke geneeswijze die positief inwerkt op emoties en gemoedstoestanden zoals angst, depressie/ moedeloosheid gebrek aan zelfvertrouwen, stress (examens) piekeren/malende gedachten eenzaamheid, verdriet e.a. en helpen om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen zodat u emotioneel weer in balans komt, dit is ook voor uw fysieke welzijn van belang en kunnen gebruikt worden naast reguliere en complementaire behandelingsvormen en andere medicatie zonder de werking hiervan te belemmeren.

Contactbutton kleinContactgegevens

Marie-Janet Blankers
Telefoonnummer +32 (0)494 80 47 08
e-mail: voetreflex@osteoforce.be