OSTEOFORCE        multidisciplinair therapeutisch centrum

Lieve patiënten,

We hebben net de moeilijkste beslissing uit onze carrière genomen. Gezien de snelle, exponentiële stijging van het aantal coronapatiënten, zowel in België als in Nederland en er een incubatietijd van 2 weken is waarbinnen mensen zonder enige klachten of symptomen de ziekte kunnen doorgeven, zien wij ons genoodzaakt om de praktijk te sluiten tot en met 5 april.

Als osteopaat kunnen wij onmogelijk op anderhalve meter afstand van onze patiënt blijven. Een gewoon "papieren" mondmasker helpt totaal niet en de FFP2-maskers zijn voor ons niet beschikbaar. De gezondheid van onze patiënten staat centraal en wij willen dan ook absoluut vermijden dat er op onze praktijk besmettingen worden doorgegeven.

Vanaf maandag 6 april staan wij weer voor u klaar. U kan echter al op voorhand een mail sturen voor een nieuwe afspraak naar info@osteoforce.be. Gelieve zeker uw telefoonnummer te vermelden, dan bellen wij u op!

We excuseren ons voor dit ongemak, maar hopen dat u begrip hebt voor deze moeilijk beslissing, die we enkel nemen om uw gezondheid te waarborgen.

Vriendelijke groet,

Steven - Veerle - Ingrid - Nic - Sofie

Voetreflexologie

Cameao voetreflexVOETREFLEXOLOGIE
is een oude natuurlijke geneeswijze die er van uitgaat dat er op de voeten, handen, benen en het hoofd reflexzones liggen die corresponderen met alle organen, weefsels, klieren en andere delen van het lichaam. Door de reflexzones op de voeten met speciale technieken te masseren wordt het hele lichaam behandeld, het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en gestimuleerd en het lichaam terug in evenwicht gebracht. Klachten kunnen sterk verminderen of zelfs verdwijnen. helpt of geeft verlichting bij acute en/of chronische klachten zoals o.a.: slaapproblemen, ademhalingsproblemen, stress gerelateerde klachten innerlijke onrust/niet lekker in je vel zitten, burnout/ depressie spier- en gewrichtsklachten, RSI-klachten, (over)vermoeidheid hoofdpijn/migraine, spijsverteringsproblemen hormonale klachten: overgang, pms, fertiliteit, puberteit vochtophoping, oedeemvorming ADHD, dyslexie, autisme trauma/ verdriet/ rouwverwerking dieperliggende, chronische ziekteprocessen zoals o.a. Parkinson, CVS, MS, Reuma.

ZWANGERSCHAPSREFLEXOLOGIE
is een veilige en aanbevolen therapie tijdens de zwangerschap voor moeder en kind. Reflexzonetherapie kan tijdens de zwangerschap preventief worden ingezet, maar ook bij specifieke zwangerschapsklachten (liefst in overleg met de verloskundige of gynaecoloog). Daarnaast is een reflexzonebehandeling ook zeer ontspannend.
 ZWANGERSCHAPSMASSAGE is een lichaamsmassage, biedt een diepe ontspanning en geeft tegengewicht tegen de rugbelasting die elke zwangerschap onvermijdelijk met zich meebrengt.

BACHBLOESEMTHERAPIE
is een natuurlijke geneeswijze die positief inwerkt op emoties en gemoedstoestanden zoals angst, depressie/ moedeloosheid gebrek aan zelfvertrouwen, stress (examens) piekeren/malende gedachten eenzaamheid, verdriet e.a. en helpen om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen zodat u emotioneel weer in balans komt, dit is ook voor uw fysieke welzijn van belang en kunnen gebruikt worden naast reguliere en complementaire behandelingsvormen en andere medicatie zonder de werking hiervan te belemmeren.

Contactbutton kleinContactgegevens

Marie-Janet Blankers
Telefoonnummer +32 (0)494 80 47 08
e-mail: voetreflex@osteoforce.be